Over Salvares

Salvares accountants & adviseurs staat dichtbij de klant, maar houdt toch overzicht en gepaste afstand. Door op een andere manier te kijken weten wij hoe een organisatie intern opereert. De snelheid en hectiek van alle dag zorgt voor veel druk. Door deze druk is de kans op gedeelde aandacht en verkeerde beslissingen groot.

Hoe onderscheidt Salvares zich?

De kennis en ervaring binnen Salvares beslaat accountancy in combinatie met controlling. Deze kennis en ervaring is opgedaan doordat onze professionals hun sporen hebben verdiend zowel in het bedrijfsleven als bij verschillende kleine en grote accountantsorganisaties. Deze unieke combinatie geeft Salvares de nodige bagage om u als klant optimaal te kunnen bedienen.

Salvares kan snel en adequaat reageren omdat wij exact weten wat uw onderneming nodig heeft. Door bereikbaar en beschikbaar te zijn besparen wij tijd en geld voor u. Soms zijn er vraagstukken die direct acties behoeven, acties die het verschil kunnen maken. Salvares handelt accuraat en kan meteen de nodige acties ondernemen die op dat moment noodzakelijk zijn. Dat bespaart u veel kopzorgen.

Doordat controlling ook tot ons kennisdomein behoort weten wij als geen ander welke managementinformatie relevant en noodzakelijk is en wat er binnen een organisatie speelt. Vanuit ons perspectief wordt er niet alleen gekeken naar de juistheid en betrouwbaarheid van het cijfermateriaal, maar ook naar de methode en doel van de totstandkoming van deze cijfers. Cijfers zeggen op zichzelf niets, maar bij Salvares komen de cijfers door het verhaal er achter, tot leven!

Omdat Salvares het belangrijk vindt om het grote plaatje te monitoren kunnen wij anticiperen op veel zaken die snel actueel kunnen worden. Daarbij richten wij ons niet alleen op de financiële informatie, maar ook op bedrijfsprocessen. En met name de mensen achter deze bedrijfsprocessen. Onze professionals kunnen dit beter doorgronden en van meerwaarde zijn door het implementeren van nieuwe processen of het verbeteren van bestaande processen.

Partnerschap

Salvares is een partnership aangegaan met professionals op andere vakgebieden die raakvlakken hebben met onze dienstverlening. Denk hierbij aan fiscalisten, juristen, taxateurs en andere accountants. Door deze samenwerking is Salvares in staat u optimaal te bedienen. Afhankelijk van de ophanden zijnde opdracht weet u zich als klant verzekerd van “the right man for the job”.

Besparen

Salvares betekent besparen! Denk aan het besparen van tijd zonder verlies van kwaliteit. De beste route van A naar B uitgestippeld. De ontzorging die Salvares tot stand brengt maakt uw handen vrij voor uw passie: ondernemen.

Tijd is geld. Tijd besparen is geld verdienen. Kortom Salvares bespaart u veel ellende.

Drs. A (Andries) Bos RA

“Uit de markt horen wij vaak signalen dat klanten wel te woord worden gestaan, maar niet altijd direct worden geholpen. Wij willen voor onze klanten niet alleen bereikbaar zijn, maar ook beschikbaar.

Vanwege de huidige negatieve ontwikkelingen in het bedrijfsleven kunnen bedrijven geconfronteerd worden met diverse problemen. We vinden het als organisatie belangrijk niet te denken in problemen, maar in oplossingen.”

E.J. (Evert Jan) van den Bosch RA

Evert Jan van den Bosch is een oude rot in het vak. Hij is gepokt en gemazeld in het accountantsberoep en is zeer ondernemingsgericht.

Hij heeft onder meer een langjarige ervaring in het begeleiden van ondernemingen, die in de problemen zijn gekomen. Door een snelle analyse van de oorzaken, die tot de problemen hebben geleid en het aandragen van creatieve oplossingen, wordt veelal op een snelle wijze bereikt, dat de onderneming de weg naar boven weer weet te vinden.

Hij heeft ook veel ervaring met ondernemingen in de onroerend goed sector en de detachering.