Specialisaties

“Ieder zijn vak”

De professionals bij Salvares hebben door hun jarenlange ervaring een aantal specialismen ontwikkeld.

Start ups

Start-ups moeten in het hele traject vanaf idee tot realisatie goed worden begeleid. Zeker in het begin moet er over verschillende zaken worden nagedacht. Dit is afhankelijk van het DNA van de onderneming. Denk daarbij aan fiscale vraagstukken en structuur in proces en administratie.

De kunst is om vooruit te kijken. Wat gaat de start-up tegenkomen. Het maken van groeianalyse ’s en prognoses voor financieringen vraagt inzicht en inlevingsvermogen. Dit moet leiden tot de juiste input om de gewenste strategie te formuleren. Zowel ondernemers als investeerders zijn bij Salvares verzekerd van deze betrokkenheid.

Groeibedrijven

Een andere specialisatie van Salvares is het begeleiden van sterk groeiende bedrijven en organisaties. De professionals van Salvares zijn in het verleden vaak succesvol betrokken geweest bij het opzetten en uitrollen van ketens. Bij sterk groeiende bedrijven en organisaties komen ook andere onderwerpen aan de orde, waar zij ook hun waarde al hebben bewezen: change management, herstructurering, interne risicoanalyses, het begeleiden van automatiseringsprocessen, overnames en acquisities zijn activiteiten waar Salvares zich als vis in het water voelt.

Stakeholders hebben een groot belang bij de juiste managementinformatie om hun investering goed te kunnen beoordelen en vervolgstappen te kunnen nemen. Onze professionals begrijpen dit mechanisme volledig. Enerzijds omdat zij betrokken zijn geweest bij veel unieke bedrijven, anderzijds door de rol van adviseur, met de opgebouwde kennis en kunde, voor verschillende stakeholders.

Noodlijdende bedrijven

Als het niet goed gaat met de onderneming is het van belang om de goede dingen te blijven doen. Om dit te bewerkstelligen wordt er een snelle analyse gemaakt van de oorzaken en op basis hiervan creatieve oplossingen aangedragen. Hierdoor worden de randvoorwaarden gecreëerd waardoor het bedrijf weer de weg naar boven vindt. Salvares spreekt de taal van financiële instellingen en investeerders. Hierdoor ontstaat er een communicatiekader waarin de relevante zaken glashelder worden gemaakt.

Specialist in vastgoed

Voor investeerders met een vastgoedportefeuille is Salvares uitgerust met een speciale, zelf ontwikkelde tool om haarscherpe analyses en rapportage’s te maken. Dit geldt voor zowel interne analyses als een benchmark. Voorts verzorgd Salvares vanuit haar specialisme huurovereenkomsten, benodigde bezwaarschriften inzake bijvoorbeeld WOZ en adviseert inhoudelijk over fiscaliteiten. Denk aan TBS en BOX3 vraagstukken. Ook advisering m.b.t. taxaties en financieringen zijn aan Salvares toevertrouwd.

Een perfecte gesprekspartner voor medisch specialisten.

Een specifiek specialisme door Salvares ontwikkeld is in de tandheelkundige sector. In deze branche kent Salvares het klappen van de zweep. Analyses maken tussen de verschillende soorten behandelingen onderling, maar ook tussen tandheelkundige praktijken.

Salvares weet als geen ander hoe er moet worden omgegaan met financieringsvraagstukken in deze en aanverwante sectoren. Er is grote kennis van haalbare ratio’s, zowel financieel als operationeel. Salvares is uitermate ingevoerd in de wereld van tandheelkundige specialisten waarbij de vergoedingenstructuur van de specialist en patiënt heel goed wordt begrepen.

Specialistische deskundigheid voor uw bedrijf?

Klik hier!